enesene Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 turkrock forumlarında okudum resmi sitede açıklama yaptılar yazıyor ama resmi sitede açıklama yok!forumda çoğu kişi dağıldı evet biliyoruz yazmış ve burak yüzündenmiş galiba.bir bilginiz var mı?[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pek üzülmem açıkçası ama iyiler baya , doğruya doğru...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enesene Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlamadım valla bende birşeyler yazmışlar turkrock forumlarına.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 resmi sitede açıklama yapılmadan inanmamak lazım , kolpa haber olabilir :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enesene Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şimdi baktım tekrar turkrock forumlarına resmi açıklama yapmaları bekleniyormuş.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yeni melek'teki albüm tanıtım konserinden sonra söylemi$tim ben bunu.bariz bi $ekilde belliydi yani. eger $imdi dagılmıyolarsa bile çok ömürleri yok kesinlikle. yazık ederler orası ayrı.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Lambaya pöhleee[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Zagg, 30 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Lambaya pöhleee hoh deme püf de![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yazık olmuş[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Neden hep böyle dağılmak zorunda kalıyorlarki ? örnek; Ayna, Düşsokağı sakinleri, Silahsız kuvvet,[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bi konserlerine gidemeden dağılırlarsa harbi ağlarım off..of ulan off...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bone boş 1 kombine + kamp biletim var rockrepublic için gel pogo yapalım seninle =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok kötüydü son albümleri pek şaşırmadım açıkçası.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 baya iyi olmuş ya darısı duman , mor ve ötesi , athena ve türevlerine..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 E dagıtalım hepsini o zaman Ryan kalmasın Türk grubu falan nasıl?[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kurbanın coverleri gayet güzeldi ama kendi bestelerini hiç sevmedim yosma parçası haricinde. said: Ryan, 30 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: baya iyi olmuş ya darısı duman , mor ve ötesi , athena ve türevlerine.. hocam sen git at kendini bir yerlerden. yada git mozambiğe yada guney afrika cumhuriyetine fln. oralarda yaşa.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: BonePART, 30 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: OLEY VE OH SONUNDA OH BE ALLAHA SUKUR muzik diye urettikleri sacma selerden kurtulcaz oh be oley be +1.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sevin veya sevmeyin , şu ülkede müzik adına ne yapılıyorsa destek olmanız lazım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dağılmaz ya zannetmiyorum. ama fanta genclik festivalinde athenanın davulcusu burak olmustu. bilmiyorum yani burak yuzundense falan belki dogrudur.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Var olurlarsa sensiz de var olurlar.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlatmak istediğim şu : sevdiğimiz(sevmediğimiz de olabilir) gruplar çıksın , emek harcasınlar albüm yapsınlar , yeni nesil onlardan etkilensin ve seveceğimiz işler yapsınlar...tabi ki kalitesiz işler olacak , müzik açısından değerlendirmem ben onları :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: HymnOfSnuk, 30 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki: sevin veya sevmeyin , şu ülkede müzik adına ne yapılıyorsa destek olmanız lazım... işte gerçek Yorum budur.Türkiyede Hala elektro gitar Gürültü olarak görülüyor.Bunu atmak için böyle saçma sapan grupların çıkıp belli bişeyleri oturması lazımki... Sonra Laf atabilelim türk Alternatif müziğine.[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Turkıye elektro gıtarı mantıksız ıslere kullanıyor cunku daha rıtm den anlamayan adamlar grup kuruolar kac tane duzgun grup var turkıyede bence bı pentagram vardı eskıden baskada yoq..Dıgerlerı pıyasa olmus ..Sanat ıstıyosan metal,Piyasa olucam diyosan diger dallara kayıcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: mdma, 30 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: hocam sen git at kendini bir yerlerden. yada git mozambiğe yada guney afrika cumhuriyetine fln. oralarda yaşa. sen önce başkalarının yorumlarına saygı göstermeyi öğren doğru düzgün uslubunu takın ondan sonra gel tartışalım. kurbanın müzikalitesi zaten ortada savunulucak bir yanları yok üstüne yaptıkları roportajlardanda ne tür triplere girdikleri de gözlemlenilebilir o yüzden iyiki dağıldılar. zaten meydanı boş bulup öyle bir yerlere gelmişlerdi.. ha bu arada ülkemizdeki gruplara tabiki sahip cıkıcaz , destek olucaz.. kurbandan milyonlarca ışık yılı ötede kaliteli olan gruplar var onlara destek olucaz. mesela mbm gibi gruplar , tushe gibi gruplar, bluesaint gibi gruplar , ihtiyac molası gibi gruplar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: HymnOfSnuk, 30 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki: anlatmak istediğim şu : sevdiğimiz(sevmediğimiz de olabilir) gruplar çıksın , emek harcasınlar albüm yapsınlar , yeni nesil onlardan etkilensin ve seveceğimiz işler yapsınlar...tabi ki kalitesiz işler olacak , müzik açısından değerlendirmem ben onları :) müzik yapan bir grubu müzik acısından değerlendirmemek hangi akla hizmettir anlayamadım[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar